Jag vet att det e alla hjärtans dag och så, men jag hade faktiskt tänkt skriva ett inlägg som inte e så jätte kul!

Jag är ganska trött på det ständiga tjatet om att folk tycker såååå synd om sig själv! Dom skriver långa inlägg på t.ex facebook om alla som snackar skit om dom och får en massa kommentarer av sina kompisar, att dom håller med och finns vid dens sida hela vägen till slutet! Dom skriver typ såhär

*Jag orkar inge mer, du svek mig och snackade skit om mig. Mitt hjärta har gått i tusen bitar osv!!

Men dom tänker inte på allt dom gör mot andra, dom tänker bara på sig själv. Dom tänker heller inte på dom som det faktiskt är synd om. Det är dom som borde skriva så. Men nej då, det är såå synd om dom. Men dom får ta och skylla sig själv för det är dom som har ställt till det för sig! Jag vet inte vart jag vill komma med det här inlägget, men jag kände att jag ville ta upp det. För jag är ganska trött på att se det på var och varannan sida jag slår upp på datorn! Ni som läser detta och vet att dom håller på så tycker jag ska ta åt sig av detta.

I ena stunden så är dom värsta fiender och skriver en massa dumma saker till varandra och i andra stunden så kallar dom varandra för systrar! Det här är min åsikt men jag tror att det finns några som kanske håller med! Det är ganska fånigt att hålla på så! Vi har fått byta lärare i våran klass i svenska och so för att den förra inte orkade med oss, eller vissa i klassen om jag får skriva så! Det har blivit lite lugnare, men en lärare ska inte behöva skrika för att få tyst på en klass.

Skrika och dom lyssnar inte, respekterar inte läraren och tror att dom äger hela världen. Det finns vissa i klassen som vill få bra betyg och få ett bra liv, jag skiter fullständigt hur dom liv kommer att se ut. Bara dom som vill och försöker får det bra! Det tråkiga med det hela är att dom som inte försöker kanske e väldigt duktig i skolan men skiter i den, medan andra som kanske inte är lika duktiga försöker och försöker och försöker men det går inte bra ändå. Det är väldigt synd om dom!!

Då var min ord skrivna och jag hoppas att vissa håller med!

Det känns väldigt skönt att avsluta detta inlägg med en alla hjärtans dag hälsning! 

Glad alla hjärtans dag på er önskar mig!! Puss och kram!!