Det är för jävligt att folk gör såhär mot djur. Dom är jävla idioter och jag önskar att jag bara kunde göra samma sak mot dom! Jag tycket att dom kan gå och gräva ner sig och aldrig komma upp igen. 

Om man har en häst ska man sköta om den inte bara låta den stå och svälta ihjäl, man ska inte slå den utan man ska ge den kärlek och omsorg! 
Titta bara hur den ser ut. Jag sitter och typ gråter när jag ser det här! Det värsta är att det är många som gör såhär. Dom kanske köper typ en häst eller en hund och efter ett tag så tappar dom intresset och bara skiter i det, dom tycker att dom e jobbiga och slår dom och ger dom ingen mat!

Jag menar vad har den här gjort som förkärnar det här!! Man kan inte gör såhär. Jag fullkomligt hatar folk som gör sånt! Alla som är emot det här tycker jag ska ta lite plats och försöka gör något år det här. 

Svenska poliser tycker inte jag gör så mycket år det. Jag vill bli polis när jag blir stor och jag ska fan kämpa för att få stopp på det här.

 

Poliser i USA försöker faktiskt gör någonting åt det här. Dom kallar sig djur poliser!! Det är jävligt bra av dom!

Så ska det se ut!!