Jahap nu är det bara att vänta tills nästa år då det är jul afton igen, jobbigt!! Men så ser människans liv ut!! Jag vet inte om jag har berättat det här men för prick två år sen (igår på jul afton) så slog jag hål i läppen, det var inte son rolig upplevelse. Det börja med att jag hade fått en julklapp som det var stora och mysiga kuddar i, lådan var typ ihålig eller vad man ska säga så jag och min lillebrorsa fick för oss att vi skulle leka lite så jag ställde mig i lådan och sprang omkring. Pappa och mamma var tänkt att säga åt oss för dom visste vad som kunde hända men det var ju ändå julafton så vi fick fortsätta leka. Tillslut sa det pang och jag lång på golvet, min armar var instängda så jag kunde inte ta emot mig själv, jag slog ansiktet i golvet och mina tänder slogs mot läppen och det blev hål rakt igenom! Det blev till att åka till akuten och där fick vi veta att jag skulle sy dan efter  son tur var var att jag bara behövde sy ett stygn!! Efter att jag hade sytt så skulle ni ha sett min läpp, den var typ dubbelt så stor så det ända jag kunde äta var typ flytande saker som potatis mos. Jag skulle ha visat er en bild men hittar ingen. Men nu över till något helt annat, typ som vad jag fick i julklapp. Jag fick: en ny mobil typ en smart phone android "samsung" från Kina  jag och min lille brorsa fick ett x box 360 och jag fick en one pice m.m. Jag vill bara tacka mamma, pappa och alla andra som jag fick julklappar av!! Tack så himla mycket!!