Igår va jag med Johanna och vi hade skit kul. På kvällen skulle vi gå på bio och se Sune i Grekland men så blev det inte. Hennes mamma hade inte förbokat platser så när vi kom dit så var det fullt, eller inte fullt men vi kunde inte sitta bredvid varandra och det hade vi ingen lust med. Så istället så gick vi en stund på stan, åta glass på Mc Donalds (hur det nu stavas) och sen åkte vi och handla  på ica maxi. På ica maxi gjorde vi slut på lite pengar föra att köpa godis och dricka "Johanna sov oss mig" när hon var hemma och packade sina saker så packade hon ner världens jul klapp till mig som jag fick när vi kom hem. Gissa vad det var!!!?? Justin biebers autograf och han hade skrivit en god jul och gått nytt år hälsning till mig. Helt fantastiskt!! Och det var han som hade skrivit det!!! Jag blev as glad, tack så as as as mycket Johanna!! Jag längtar sjukt mycket tills på måndag Apropå ingenting ;) "inte för att det är skola" men då börja ridningen. Jag hoppas jag får Luzzan. Jag börjar sakta att inse en sak: Freja glider mer och mer ifrån mig. Jag älskar henne JÄTTE mycket men jag vill nog satsa mer på Luzzan. Det känns som att hon har bättre själv förtroende för mig eller vad man ska säga, hon litar mer på mig. Jag vill träna mer med henne. Jag vill nå ända upp till toppen med henne. Även fast jag fortfarande som sagt älskar Freja så vill jag satsa mer på Luzzan. Nu vill jag höra ett ärligt svar av er: Ni som har sett mig rida Luzzan och hålla på med henne. Värkar det som att hon litar på mig och trivs med mig?? Jag hoppas det!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva så jag skriver väll hej då tarva på ;)