Hoppningen med Ella (paella) igår gick super tycker ja. Vi hoppade kryss som låg på kanske 40-50cm och trava över bommar gjorde vi också. Ella lyssnade kanske inte så jätte bra på mina hjälper men sissta gången/hoppet gick helt ärligt SUPER BRA! Hon sprang rättare sackt allt va hon hadde (känndes det som) så ja la en 10 meters volt runt hindret och då blev hon genast lugnare och hoppade jätte fint.

Jag är värkligen nöjd med dom här 4 gångerna ja ridit henne och ja hoppas på att få rida henne mer... Nästa gång är det Teori samt hästbyte, och jag önskade ju såklart ESSMERALDA!!! Jag tror ja har en chans att få henne så ni får hålla tummarna för mig ;).

 

  

(lite ögonblicks bilder)

Ja klippte ihop filmer från alla dom här 4 lektionerna, hoppas ni gillar den :) ni får gjärna kommentera va ni tycker och vad som skulle vart bättre så vet ja till nästa gång <3