Idag blev det en tur med familjen på skriller. Vi åkte på is banan bort mot kungs gårds viken, men vi vände ganska tidigt för att åka in till land och fika lite där. Vi vände för att jag var typ sur och både jag och min lille brorsa hade as ont i fötterna. Isen var inte så bra att åka på, den var jätte bucklig och snöig så det gick ganska trökt att åka! Och nu förstår ni ju att det inte blev något stall för min del idag! Det kan vara rätt roligt att åka på utflykter med familjen, men nästa gång vill jag nog åka längdskidor eller spark istället! I morron på ridningen har vi teori och då kommer jag att få mitt dressyr program av Marit! Jag är ganska spänd för hur det kommer att se ut. Jag är också spänd över att se vilken häst jag får rida. Jag hoppas hoppas hoppas att jag får min lilla sockerpärla! <3 

Denna bild har jag laddat upp förut men jag har redigerat den lite, orkade inte redigera så mycket mer!