Jag har värkligen kännt mig nere dom här sissta veckorna men nu ska jag försöka ta tag i allt. 

Sen jag rammlade av Essmeralda på Rs-hoppningen för några månader sen har jag kännt mig o säker på om jag vågar hoppa henne på en rs-hoppning igen... Men jag har drömmt massor om att vi kommer igen och hoppar det där galant <3. Så jag tod modet till mig och anmälde mig till hoppningen den 8 Februari (som ni såg förut). Jag har kommit på en liten tacktik som jag ska försöka köra med, om ja nu får henne lär ja ju va den första som rider/hoppar henne eftersom att jag bara får hoppa 40cm på Rs-hoppningar en. Men iaf, tacktiken ja ska köra med är vell att bara köra på och inte tveka som ja gjorde sisst bara hoppa och hoppa så får vi vell se hur det går! Tyvär så kunde inte kajsa följa med och fota så om det är någon som har lust får den gjärna knäppa några kort det skulle betyda mycket ifall ja får några <33.

 

Och skåp har jag också fixat nu, så ja hoppas vell på att få vara i stallet mycket mycket mer nu!