Ridningen i Måndags var jätte skojig, nya ridgruppen värkar bra och ska försöka att kanske bekanta mig med någon. Ja ja, jag fick iaf Paella (ella) det var första gången jag red henne och jag tycker det gick klockrent! Hon är ju en väldigt stark ponny elr hur man nu ska förklara men hon vill gjärna inte stå still osv... Men jag tycker värkligen hon var jätte snäll och lyssnade värkligen på mina hjälper och drog inte oväg elr nott. Oj vad nöjd jag är med henne och jag längtar som satan till nästa gång då jag tror vi har hoppning... är inte säker med ja vi får helt enkelt se. Elsa rider ju i ridgruppen efter mig och det tycker jag är jätte bra då vi kan fota varandra, och hon stälde upp i Måndags och tog ett par fina bilder.

 

 

 

 

 

 

Vi jobbade mycket med tämpoväxlingar i skritt, trav och galopp :D en lyckad lektion <3

 Ni kanske märker att uppdateringen inte är på topp, men för min del så har det hänt en massa som jag inte vill ta upp. Men jag har en jobbig tid just nu och skolan går ju sådär, men jag försöker att hålla bloggen igång så gott jag kan. För er ÄLSKAR jag värkligen och ni peppar mig åh gud så mycket ni ha förendrat i mitt liv <3