Ja, som ni ser så det hänt lite nya saker här på bloggen, vi har b.l.a: fått 2 st gästbloggare "Nora Olsson & Jonna lövros som kommer att blogga här 1 månad framöver, jag och Johanna har fixat en ny header och vi har ändrat lite med presentationen och så!! Den här gången blev jag faktiskt riktigt nöjd med headern. Jag tycker att det är den finaste hittills. Vad tycker ni?? Det är ganska roligt med förändringar. Men ialfl så var det ju ridning i går kväll och jag hade såklart Connie. Johanna sa att det var hoppning men det var visst om 2 veckor så vi jobbade lite med ställningar stället. Vi red serpentin bågar på både långsidorna och kortsidorna. Vi skulle få hästen att titta in mot mitten men inte böja på halsen så mycket. Jobbade även en del galopp. Jag kände att Connie var lite piggare den här gången men det gick jätte bra och hon var jätte duktig. När vi galopperade i vänster varv på A volten så hade hon ganska svårt att få till rätt galopp så jag fick bryta av och fatta ny galopp. Nu har jag fått bilderna sen den mysiga stall dagen i söndags, så ni ska få se en del av dom!!!
Ha de gött lingon kött!!! ;)
 

Puss puss sockerpärlan min!!! <3

Forever KajsaLuzzan!!! <3 <3