Jag längtar såååååå mycket tills 18:55 då jag äntligen ska få rida min lilla sockerpärla! Det blir nog ingen outfit (stavning) pga att jag ska inte göra i ordning henne eftersom det e en grupp innan oss så jag hinner inte byta schabrak eller någonting, lite tråkigt men jag får ialf rida henne!! Om ungefär två veckor så e det rs dressyr. Jag tror att jag har skrivit det men jag kan typ hela programmet fast jag måste träna lite mer!! Idag på skolan fick jag ta han om en sjuk Johanna, hon tog en Alvedon så i slutet av dagen så mådde hon bättre. Vi hade också spanska prov som gick väldigt bra. Jag kom ihåg allt men jag får se om jag fick alla rätt på torsdag tror jag!! Snällaste Emma och Elsa ska nog ta kort  mig och Johanna på ridlektionen, Johannas kamera e ju på lagning så jag vet inte med vilken kamera dom ska ta med!!?? Vi får väll se, men förhoppningsvis så kommer det bilder från lektionen!

Tjollahopp tjollahej lever pastej!! 

Lite konstigt inlägg men!!! ;-) 

//Kajsa