Jepp så duktig var Luzzan på ridningen i måndags! Hon lyssnade jätte bra på hjälpena och var inte särskilt seg, galoppen var jätte rolig! Vi tränade på lite vägar så vi körde tre st serpentin bågar och la på en tio meters volt ungefär i mitten av serpentinerna. det är ganska svårt att förklara men ni kanske förstår och har gjort det själva!! Några bilder har jag inte än, Hedda var så snäll och tog lite bilder och Emma filmade. Som jag kanske har skrivit så e inte min dator den bästa så jag kan inte ladda ner några redigerings program eller något, så vi får väll se om Johanna lägger ut någon video där vi galopperar i eller nått!! ;) Förlåt för att det blir lite lite bilder av mig här på bloggen, men det beror på att jag har ingen kamera som jag kan ta kort med (ialf inte med något objektiv) så Johanna och några fler får skicka bilder till mig så det blir lite samma bilder hela tiden. Men jag försöker variera bilderna!! I morron är det alla hjärtans dag så det kanske kommer någon hälsning från mig då! Hej då!

Några gamla bilder på lilla Arrow!! <3